Aktiviteter

Kan vara en bild av text där det står ”Tack alla ni som lämnar burkar och PET-flaskor PET- till HIF. Pga stölder kan vi inte fortsätta med Pantamera-tunnan vid containrarna. I stället har vi uppsamling av burkar och PET-flaskor den forsta vardagen i varje mánad vid klubbstugan mellan kl 17.00-18.00. Om inte detta passar ring Erna 0706808680 eller Ulla 0738449042 for annan tid. Styrelsen i HIF”

 

 

Årsmöte 2019

Holsljunga IF bjuder in till årsmöte måndagen den 4 mars kl. 18.30  i klubbstugan på Stråvi.

 
Välkomna!

Holsljungamarschen 2018

Äntligen var det dags för dagen som så många längtat efter, 2018 års upplaga av Holsljungamarschen! Detta är 22:a året som Holsljunga IF anordnar marschen och festkommittén hade planerat dagen sedan i våras. 56 lag kom till start och var laddade för att göra en bra prestation. Vissa med mer lyckat utfall än andra! Lagen startade på Stråvi fotbollsplan och tog sig sedan vidare genom byn för att utföra sju olika stationer. Med bland årets stationer var skytte med blåsrör, gotlandskast och labyrintspel. Stämningen under dagen var lika bra som alltid och alla var på gott humör!

På kvällen väntade knytkalas med prisutdelning och dans i samarbete med Högvads BK. Stefan ”Spiken” Gustavsson agerade som vanligt konferencier på scen. Priser delades bl.a. ut för speciella prestationer som skett under dagen. Stickan Crew vann pris för bästa utklädnad, iår i form av ABBA-gänget. Imponerande att lägga så mycket energi på sin outfit! Sist men inte minst delades priser ut för topp tre bästa lag i tävlingen. Med ynka 1,4 poängs marginal tog ”Vart är Kalle Sprut?” hem segern. Laget var tydligt chockat över vinsten och undrade om det verkligen var rätt räknat?

Underhållningen för kvällen stod bandet Deesel för. Efter mat och prisutdelning ställdes bord undan och skapade dansgolv. Där var vi många som slog klackarna i taket ända fram på småtimmarna!

Holsljunga IF tackar alla deltagare, sponsorer, funktionärer och markägare för en fantastisk dag och hoppas att vi ses även nästa år!

/Festkommitéen