Aktiviteter

ÅRSMÖTE

Onsdag 28 februari kl. 18:30 i klubbstugan på Stråvi.

LOPPIS

I klubbstugans källare håller HIF loppis lördagar udda veckor 10:00 – 14:00
Håll utkik på Facebook för senaste nytt om loppisen och bilder.

Vi tar emot prylar om ni vill skänka.
För mer information om hur ni gör kontakta:
Bosse 070 56 78 457
Jerker 070 65 35 499

PANTAMERA

Vi tar emot aluminiumburkar och PET-flaskor.
I stället för att slänga det i era egna kärl för återvinning så tar vi tacksamt emot dem i HIF.

Uppsamling av burkar och PET-flaskor sker den första vardagen i varje månad vid klubbstugans källare mellan kl. 17.00 och 18.00.
Gäller även utländska burkar.

Holsljunga Spinning & Box

I Ljunghaga skolas idrottshall hålls träningspass som spinning och box.
Aktuell information finns på Facebooksidan Holsljunga Spinning och Box och Instagramkontot holsljungaspinningochbox
Boka tid på tel. 073-9441374

Välkomna nya som gamla motionärer!

 

Årsmöte 2019

Holsljunga IF bjuder in till årsmöte måndagen den 4 mars kl. 18.30  i klubbstugan på Stråvi.

 
Välkomna!

Holsljungamarschen 2018

Äntligen var det dags för dagen som så många längtat efter, 2018 års upplaga av Holsljungamarschen! Detta är 22:a året som Holsljunga IF anordnar marschen och festkommittén hade planerat dagen sedan i våras. 56 lag kom till start och var laddade för att göra en bra prestation. Vissa med mer lyckat utfall än andra! Lagen startade på Stråvi fotbollsplan och tog sig sedan vidare genom byn för att utföra sju olika stationer. Med bland årets stationer var skytte med blåsrör, gotlandskast och labyrintspel. Stämningen under dagen var lika bra som alltid och alla var på gott humör!

På kvällen väntade knytkalas med prisutdelning och dans i samarbete med Högvads BK. Stefan ”Spiken” Gustavsson agerade som vanligt konferencier på scen. Priser delades bl.a. ut för speciella prestationer som skett under dagen. Stickan Crew vann pris för bästa utklädnad, iår i form av ABBA-gänget. Imponerande att lägga så mycket energi på sin outfit! Sist men inte minst delades priser ut för topp tre bästa lag i tävlingen. Med ynka 1,4 poängs marginal tog ”Vart är Kalle Sprut?” hem segern. Laget var tydligt chockat över vinsten och undrade om det verkligen var rätt räknat?

Underhållningen för kvällen stod bandet Deesel för. Efter mat och prisutdelning ställdes bord undan och skapade dansgolv. Där var vi många som slog klackarna i taket ända fram på småtimmarna!

Holsljunga IF tackar alla deltagare, sponsorer, funktionärer och markägare för en fantastisk dag och hoppas att vi ses även nästa år!

/Festkommitéen